Hertog Johan is de 53e Hertog van de Oelewappers!

Johan Tijdhof is de 53e Hertog van OCV De Oelewappers. Op vrijdag 15 november presenteerde de Oelewappers in de Proatpoal de nieuwe Hertog. Hertog Johan koos zijn zoon Stijn als zijn secretaris.

Hertog Johan is een carnavalsmens in hart en nieren. Hij is erg betrokken bij onze vereniging en levert op verschillende plekken een bijdrage. De hertog is dol enthousiast om dit jaar de Oelewappers voor te gaan tijdens de carnaval. Ook Sik Stijn viert al lange tijd carnaval. Hij is begonnen bij de technische commissie en daarnaast ook lid van de Raad van 11. Sinds 2018 is Stijn de Vorst van de Raad van 11.

De 56 jarige hertog Johan is getrouwd met Monique en ze hebben samen drie kinderen en twee kleinkinderen. Dochter Heike woont samen met Koen en zij hebben samen twee kinderen; Jurre en Lauren. Zoon Stijn woont samen met Renee en dochter Lotte heeft een relatie met Luuk. Hertog Johan is General manager bij PCE. Daarnaast organiseert de Hertog graag reizen voor marathons over de hele wereld en is hij lid van het Oldenzaals mannenkoor. Dollegien Monique is ook 56 jaar en heeft haar eigen bureau voor coaching en advies op gebied van voeding en persoonlijke ontwikkeling. Monique is lid van onze technische commissie.

Secretaris Stijn Tijdhof is 30 jaar en woont samen met Renee. Sik Stijn werkt als zelfstandig industrieel klimmer en reist hiervoor de hele wereld over. Stijn is een groot fan van de formule 1. Truttebel Renee is 30 jaar en werkt bij Jarabee als pedagogisch medewerker. Samen hebben ze een grote hobby; reizen. Enige jaren terug hebben ze samen een jaar de wereld rond gereisd en dat smaakt altijd naar meer, er staat nog genoeg op hun wensenlijstje…. Maar nu eerst carnaval in de Boeskoolstad!

Hertog Johan en Sik Stijn zijn vastbesloten om van 2020 een knallend carnavalsjaar te maken met hun lijfspreuk: Met 2 moal disse tied, he’j ’n carnaval woar’j van geniet!