Hertog Matthijs is de 55e Hertog van de Oelewappers!

De Oelewappers vieren dit jaar hun 55 jarig bestaan en in dit bijzondere jubileumjaar gaat Hertog Matthijs, samen met Sik Dennis, de vereniging voor in de komende weken!

Matthijs Velthuis is de 55e Hertog van OCV De Oelewappers. Op vrijdag 4 maart presenteerde de Oelewappers in de Proatpoal de jubileum Hertog. Hertog Matthijs koos Dennis Beernink als zijn secretaris.

Hertog Matthijs is een carnavalsmens in hart en nieren. Hij is 9 jaar geleden lid geworden van de Oelewappers en is op diverse plekken actief geweest in onze vereniging. Hij is gestart bij de Raad van 11 en daarnaast is hij lid geweest van de sponsorcommissie en sinds de afgelopen 2 jaar is hij voorzitter van de feestcommissie van de Oelewappers.

De Hertog is dol enthousiast om dit jaar de Oelewappers voor te gaan tijdens de carnaval. Ook Sik Dennis viert al van jongs af aan carnaval. Hij is sinds 2019 lid van de Oelewappers en is actief in de feestcommissie en is lid van de Raad van 11.

De 32 jarige Hertog Matthijs woont samen met Danique. Hertog Matthijs is accountmanager bij Platvoet beveiligingssystemen. Dollegien Danique is 28 jaar en werkt bij de Zorgfederatie en de Jumbo in Oldenzaal.

Secretaris Dennis is 33 jaar en woont samen met Yvette. Sik Dennis werkt als broodbakker bij Bakkerij Oonk in Glanebrug. Truttebel Yvette is 27 jaar en werkt bij de Molenkamp in Oldenzaal als verpleegkundige.

Hertog Matthijs en Sik Dennis zijn vastbesloten om van 2022 een knallend carnavalsjaar te maken met hun lijfspreuk: “Verstand op nul en goan!