Oel’n Senaat

In 2016 is de Oel’n Senaat opgericht. Het idee achter de Oel’n Senaat is met name de groep oud werkende leden actief betrokken te houden bij onze vereniging. In welke vorm dan ook. Daarnaast worden ook alle oud Hertogen, Secretarissen, Dollegienen en Truttebellen betrokken bij de Oel’n Senaat.

Een aantal jaren terug werd een alternatief gezocht voor de Oel’n Loge; een plek binnen de vereniging waar oud werkende leden en oud Hertogen, Secretarissen, Dollegienen en Truttebellen samen komen en betrokken blijven bij de vereniging. Een aantal oud Hertogen hebben de krachten gebundeld en de Oel’n Senaat opgericht. Hoewel de Senaat een plek is voor oud werkende leden, zijn de leden van de Senaat nog actief in onze vereniging.

De Senaat organiseert de jaarlijkse Moosoamd voor onze Hertog. Tijdens de Grote Twentse Carnavals Optocht staan we met een trailer langs de route van waaruit onze Senaat leden de optocht kunnen bekijken onder het genot van een hapje en drankje. Maar de leden van de Senaat steken ook de handen uit de mouwen waar ze kunnen. Een helpende hand is goud waard, met name als de tijd dringt. De leden van de Senaat hebben veel ervaring op allerlei gebieden en helpen nog graag mee om onze feesten, de praalwagen en andere activiteiten te realiseren.
En ook buiten het carnavalsseizoen organiseert de Senaat diverse activiteiten gaan organiseren. Je kunt hierbij denken aan een jaarlijkse fietstocht of een bedrijfsbezoek.

Wanneer kun je lid worden van de Oel’n Senaat?
In principe kan iedereen die langer dan 3 jaar lid is geweest van een commissie lid worden van de Oel’n Senaat. Daarnaast kunnen alle oud Hertogen, Secretarissen, Dollegienen en Truttebellen lid worden.

Lid worden van de Oel’n Senaat?
Als je ook lid wil worden van de Oel’n Senaat kun je je aanmelden door een mail te sturen naar secretariaat@ocvdeoelewappers.nl o.v.v. aanmelding lidmaatschap Oel’n Senaat. We zien je aanmelding graag tegemoet.